Lezing over beeldend kunstenaar Marius de Leeuw

Op zaterdagmiddag 6 november organiseert Cultuurplaats vanwege Kunstweek Gilze en Rijen een lezing over beeldend kunstenaar Marius de Leeuw in het gemeentehuis. Deze locatie is niet toevallig gekozen. Twee jaar geleden is een muurschildering van Marius de Leeuw in het gemeentehuis gerestaureerd.
Johanna Jacobs geeft een lezing over Marius de Leeuw en zijn tijdgenoot Jan Willemen. Na de lezing kunnen de bezoekers het gerestaureerde kunstwerk met eigen ogen bekijken.

Datum: za. 6 november 2021                 Tijd: 14.00 uur
Locatie: Raadzaal gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Rijen

Gratis kaarten verkrijgbaar via: https://www.eventbrite.nl/e/185712881227

Er kunnen maximaal 30 personen bij de lezing aanwezig zijn. Deze zitten op 1,5 meter, waardoor er geen controle van de QR-code plaatsvindt. (Zodra de lezing van 14.00 uur is volgeboekt, zal er om 15.30 uur een extra lezing gehouden worden.)