Agenda

Heemtuin

Onze heemtuin is de komende maanden helaas niet te bezoeken. Momenteel vinden er renovatiewerkzaamheden plaats. Wij verwachten dat na de vakantie in september deze weer open zal zijn voor een bezoek.

Stamboomcafé

Op maandagavond  4 juli is weer een ‘stamboomcafé’ van Heemkring Molenheide in ’t Oude Raadhuis aan de Nieuwstraat 22 te Gilze Van 19.00 tot 21.00 uur ben je welkom.
(meer…)

Jaarlijkse excursie

Onze jaarlijkse excursie staat ook weer op de agenda. Het is de bedoeling om op vrijdag 8 juli weer met onze leden een stad te gaan verkennen. Dit jaar gaan we naar het historische Delft. Voor meer informatie over deze interessante excursie klik dan hier.

Stamboomcafé

Op maandagavond  5 september is weer een ‘stamboomcafé’ van Heemkring Molenheide in ’t Oude Raadhuis aan de Nieuwstraat 22 te Gilze Van 19.00 tot 21.00 uur ben je welkom.
(meer…)

Viering 45-jarig bestaan Heemkring Molenheide

Dit jaar bestaat onze heemkring 45 jaar. Dit willen wij met onze leden vieren op vrijdag 16 september a.s. Het programma van deze viering zal via onze nieuwsbrief aan jullie bekend gemaakt worden.  Dat het weer een fantastische avond wordt staat voor ons al vast.

Documentaire ‘Overleven in de schaduw van het vliegveld’

Aan de hand van foto’s, film, interviews en gesproken teksten geven wij de kijker een beeld van de (dramatische) gebeurtenissen in de oorlog. Op  25 oktober 2022 zal deze film in Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen worden vertoond.  Waar straks de toegangskaarten te koop zullen zijn maken wij nog bekend. Reserveer alvast deze datum.