Meer dan 1.500 pagina’s bezocht!

Op zaterdag 22 september 2018 is voor de tweede keer de Gilse Kwis gehouden.  Bij de kwisvragen zaten ook weer vragen die over de historie van het dorp Gilze gingen.  Meer dan 200 bezoekers die ruim 1.500 pagina’s bezochten.  Een echte topper!  Vorig jaar tijdens de kwis hadden we 175 bezoekers die in totaliteit op die avond meer dan 1.000 pagina’s bekeken.

Door vrijwilligers van onze Heemkring wordt nog steeds gewerkt aan het via de website zichtbaar maken van meer documenten over de historie van onze dorpen, verenigingen, bedrijven, kunst, etc. Kijk regelmatig eens op onze website.

Wil je nog beter voorbereid zijn op een mogelijke volgende kwis, wordt dan lid van Heemkring Molenheide en vergroot je kennis. Je kunt lezingen bijwonen, ontvangt ons kwartaalblad De Mulder met verhalen over de geschiedenis en gebeurtenissen uit onze vier dorpen. 1.300 boeken in onze bibliotheek over heemkundige onderwerpen uit onze gemeente en de regio staan voor je klaar om gelezen te worden. Wil je lid worden klik dan hier: lid worden