Tentoonstelling ‘komde gij mee speulen?’

‘Komde gij mee speulen?’ Met speelgoed tot 1980, dus van vóór het digitale tijdperk, weet de heemkring heel veel herinneringen op te roepen.  Van oude gezelschapspellen zoals vliegende hoedjes, kwartetten en het advertentiespel tot blikken speelgoed zoals een racebaan en autootjes. Maar ook oude poppenwagentjes, barbies en de kleertjes en accessoires die ze toen hadden. En wat denkt u van een winkeltje, een garage, kinderserviesjes en de keukentjes waar we toen mee speelden? En natuurlijk bouwmaterialen zoals Mecano en Matador en nog véél meer. Voor kinderen is er een hoek ingericht, waar ze naar hartenlust met bambinosteentjes kunnen bouwen, met poppen kunnen spelen en kleurplaten kunnen inkleuren.
De tentoonstelling is te bezichtigen op zondag 8 januari 2017 van 13.30 uur tot 16.30 uur in ‘oude Raadhuis, Nieuwstraat 22, Gilze