UiItreiking Molensteentje

Het ‘Molensteentje’ van Heemkring Molenheide wordt uitgereikt aan leden voor hun bizondere verdiensten voor de vereniging.  De leden die op die middag deze onderscheiding uitgereikt kregen zijn leden die al vele jaren iedere maandagmiddag actief zijn in onze heemtuin en gebouw. Het bestuur vond dat die dag uitermate geschikt was om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De volgende heemkringleden kregen de onderscheiding uitgereikt: Jos Botermans, Jac van Gils, Jac van Kruijsbergen,  Theo van Opstal en Wim van de Ouweland. Kees Huijbregts (was verhinderd).

Na de uitreiking werd door het oudste lid (Tom Smekens) van deze groep de naam van de permanente tentoonstelling in de oude brandweergarage onthuld. In deze permanente tentoonstelling tonen wij gebruiksvoorwerpen uit vervlogen tijden. Voor velen nog zeer herkenbaar.