Excursie Middelburg


Na de koffie met een Zeeuwse bolus werden we in groepen rondgeleid door deskundige gidsen in deze prachtige historische stad. Mooie pleinen, schitterende gevels, spannende achterafstraatjes, diepe tuinen en een historische haven. Een haven die enorm heeft bijgedragen aan de economische betekenis van niet alleen Middelburg maar ook Nederland. Na deze inspirerende rondleiding was er tijd voor een goed verzorgde lunch. ’s Middags stapten de deelnemers in een sloep om Middelburg nu vanaf het water te bekijken. Dit was een geheel andere ervaring. Het was wel opletten bij het varen onder de lage bruggen.

Het weer was ons perfect gezind! We kunnen terugkijken op een schitterende, inspirerende dag in Middelburg.

Om u een indruk te geven van deze dag, klik dan hier: {cms_selflink page=’foto-s’ text=’Foto’s’} Selecteer dan het album: excursie Middelburg juni 2014