Speciale Mulder en molensteentje voor Jan de Vet

Dat het geen gewone vergadering zou worden, dat had hij wel begrepen. Maar dat er behalve zijn vrouw Jo ook zijn kinderen met aanhang, oud-redactieleden, ereleden en het bestuur bij zouden zijn, dat had hij niet verwacht. Een heel bijzonder verrassing was ook de speciale Jan-de-Vet-Mulder die redactievoorzitter Alex Emmen hem aanbood en die begin volgend jaar onder de leden wordt verspreid. Uit handen van heemkringvoorzitter Bert Wagemakers ontving hij het molensteentje, het gebruikelijke toepasselijke aandenken voor vrijwilligers die afscheid nemen. Na een lied van de redactie en een woord van dank van Jan zelf, restte nog het informele samenzijn om deze bijzondere redactievergadering af te sluiten.

Voor de liefhebbers: de Jan-de-Vet-Mulder is los verkrijgbaar bij Jac Kuijsters, tel. 0161-451830.

Voor de foto’s – {cms_selflink page=’foto-s’ text=’klik hier’}