Eerste nieuwjaarbijeenkomst heemkring enthousiast ontvangen

Het was voor het eerst dat de heemkring haar leden op deze manier de gelegenheid bood om elkaar een goed en gezond nieuwjaar toe te wensen.  Het initiatief bleek succesvol en zeker voor herhaling vatbaar. Maar liefst vijftig leden (het maximale aantal) maakten van de gelegenheid gebruik om eerst bij een drankje en later bij een uitgebreide koffietafel elkaar Nieuwjaar te wensen en gezellig bij te praten.  Aan het eind van de maaltijd werden ze verrast met live-accordeonmuziek, die de stemming nog meer verhoogde. Het gezelschap sloot de avond dan ook enthousiast af met een serie  meezingers.

Het serviesgoed voor deze avond werd beschikbaar gesteld door http://www.partyservicedevet.nl/

Om een indruk te krijgen van deze gezellige en zeer geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst klik op {cms_selflink page=’digitaal-archief’ text=’Digitaal archief’} , ga dan naar de rubriek Foto’s, kies Nieuwjaarsbijeenkomst en klik op de eerste foto. Met de pijltjes aan de linker- en rechtkant van de foto kunt u vooruit of achteruit bladeren.

Kijk ook eens naar de andere rubrieken in het digitale archief!