We vieren honderd jaar algemeen kiesrecht uitbundig!

Een nieuw boekje, een tentoonstelling, speciale pagina’s op deze website en een lezing. Als heemkring vieren we honderd jaar algemeen kiesrecht uitbundig. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis in Rijen op 8 januari 2018 waren deze heemkringactiviteiten onderdeel van de traditionele aftrap van de campagnes voor de gemeenteraadsverkiezingen. Sindsdien is ‘Over de kiesdrempel’ in webshop en winkels verkrijgbaar, is de tentoonstelling in het gemeentehuis te bezichtigen en staan de politieke pagina’s online op deze website. En bij de lezing op 21 februari in De Boodschap is iedereen van harte welkom. Met een historische insteek leveren we zo een bijdrage aan de opkomstbevordering voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Meer weten over de vier afzonderlijke activiteiten?

Klik op de links hieronder
Boekje ‘Over de kiesdrempel – Honderd jaar algemeen kiesrecht in Gilze en Rijen’

Politieke pagina op deze website

Tentoonstelling Honderd jaar algemeen kiesrecht in Gilze en Rijen

Lezing