Gouden gemeentespeld voor Bert Wagemakers

Mooi nieuws! Onze voorzitter Bert Wagemakers heeft woensdagavond 15 februari jl de gouden gemeentespeld uitgereikt gekregen door burgemeester Derk Alssema. Dit gebeurde bij zijn afscheid als voorzitter van het GRIC, de Gilze en Rijense ondernemersvereniging. Een taak die hij zestien jaar lang met grote inzet en enthousiasme wist te vervullen en waarin hij als bindende factor tussen ondernemers en gemeente zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor Gilze en Rijen.
‘Maar’, zo meldde het persbericht, ‘dit was slechts één van de activiteiten waar Bert tot op heden nog actief mee bezig is. Zo is hij  ook al jarenlang voorzitter van Heemkring Molenheide’. En dat laatste kunnen wij natuurlijk bevestigen; wij prijzen ons al zo’n vijftien jaar gelukkig met een voorzitter die zijn taak met grote betrokkenheid en passie uitvoert en daardoor veel voor elkaar heeft gekregen en in gang gezet.

Gefeliciteerd Bert! Ook wat ons betreft heb je deze gouden speld meer dan verdiend! En we  hopen nog lang de vruchten van je enthousiasme en werklust te mogen plukken.