En nóg een voorstelling op woensdag 20 november in De Boodschap!

‘Overleven in de schaduw van het vliegveld’ is een succes! Na de volle zalen in oktober waren de voorstellingen op 12 en 13 november ook al weer snel uitverkocht. En de vraag naar kaartjes voor onze oorlogsdocumentaire blijft. Daarom hebben we nog een 5e avond ingelast: op woensdagavond 20 november vanaf 19.30 uur in De Boodschap in Rijen.  Toegangskaarten zijn vanaf nu weer voor 2,50 euro verkrijgbaar bij Novy, Nieuwstraat 111 in Gilze en bij Bruna in Winkelcentrum De Laverije in Rijen.
‘Overleven in de schaduw van het vliegveld’ gaat over de Tweede Wereldoorlog in onze vier dorpen. Heemkringleden hebben deze documentaire in de afgelopen anderhalf jaar samengesteld.

In twee keer drie kwartier geven we met foto’s, filmfragmenten, interviews en gesproken woord een beeld van het leven tijdens de oorlog en wat er allemaal voor afschuwelijks gebeurde in ons dorp, onze wijk, onze straat. Ook de kinderen van toen komen aan het woord. BN De Stem noemde het in een artikel een ‘indrukwekkend tijdsdocument’. Een voorproefje zien? Klik hier voor de trailer.