Kinderen van toen in ‘Onder de rook van het vliegveld’

In de aanloop naar 75 jaar bevrijding verschijnen vanaf 14 augustus in Weekblad Gilze en Rijen zeven speciale heemkringpagina’s, die de titel ‘Onder de rook van het vliegveld’ hebben meegekregen. In zeven verhalen vertellen kinderen van toen over oorlog en bevrijding. Stuk voor stuk hebben ze in de periode 1940/1945 en daarna veel meegemaakt. Of ze nu in Gilze, Rijen, Hulten of Molenschot woonden. De door Heemkring en weekblad samengestelde pagina’s verschijnen tweewekelijks tussen 14 augustus en 6 november. Mis ze niet!
De rubriek ‘Onder de rook van het vliegveld’ is één van de heemkringactiviteiten rond 75 jaar bevrijding in Gilze en Rijen. Meer weten over de andere activiteiten in de gemeente? Kijk elders op deze website of ga voor een algemeen overzicht naar www.75jaarvrijheidgilzerijen.nl