Jaarlijkse excursie

Op zaterdag 15 juni gingen we met meer dan zestig leden met de bus naar Bergen op Zoom. Om tien uur werden we hartelijk ontvangen bij restaurant Saus aan de Binnenschelde met koffie en appelgebak. Met een gids aan boord van onze bus zijn we het West-Brabantse landschap gaan verkennen. De verschillen in dit landschap zijn hier zeer duidelijk zichtbaar. Van polder tot de Brabantse Wal. Tijdens deze busreis was het weer niet zo best – het regende. Dit was echter geen probleem!
De uitgebreide lunch hebben we mogen genieten bij zalencentrum De Raayberg. Onder leiding van stadsgidsen werd historisch Bergen op Zoom bezocht. Hierna was er nog vrije tijd voor de deelnemers. Intussen was de zon gaan schijnen en kon men nog genieten van heerlijke jazzmuziek in de straten.

Een mooie afsluiter van een interessante, informatieve en gezellige dag in het Brabantse.
Foto’s: Ad Vermeulen