Artikel over Tachtigjarige oorlog goed gelezen!

‘We willen je enorm bedanken voor je bijdrage aan de themamaand ‘De Tachtigjarige Oorlog in Brabant’ op Brabantserfgoed.nl. Daarmee haakten we aan bij de landelijke Maand van de Geschiedenis en dankzij jouw artikel(en) was deze maand een groot succes!’

Per e-mail kregen we dit bedankje van de redactie van Brabantserfgoed.nl. Onze bijdrage bestond uit het artikel  ‘Skeletten en knopen in Gilze’, dat eerder al verscheen in ‘De historische canon van Gilze en Rijen’. Enigszins bewerkt hebben we het ingestuurd en daarmee was het artikel één van de 72 die in oktober over de tachtigjarige oorlog op de website verschenen. Leuk om te weten is ook dat ‘Skeletten en knopen in Gilze’ bij de vijf meest gelezen artikelen zat. Een mooi resultaat, wetende dat de website die maand 8600 gebruikers had, met 12.500 bezoeken. Gemiddeld lazen ze drie artikelen over de Tachtigjarige oorlog in Brabant.

Ook eens kijken? Ga naar www.brabantserfgoed.nl/80jo. Sowieso een interessante website als je meer over de geschiedenis van Brabant wilt weten.