Veertigjarig jubileum Heemkring (foto en video-registratie)

Op vrijdag 22 september 2017 werd het veertigjarig jubileum van onze heemkring gevierd in cultureel centrum de Schakel in Gilze. In aanwezigheid van meer dan 170 leden, ereleden en wethouder Dols namens het College werd genoten van een – door het personeel van de Schakel – goed verzorgde koffietafel. Na deze koffietafel werd de grote zaal omgebouwd waarna de aanwezigen konden genieten van het Sixties Theater, een wervelende show met muziek uit de zestiger jaren.

Voor velen dus zeer herkenbaar en vaak met leuke herinneringen. Na dit programmaonderdeel was er in de foyer nog een muzikale after-party.

Van deze jubileumviering is een compacte videoregistratie gemaakt. Kijk hiervoor op video’
In onze beeld- en archiefbank staan nog een aantal interessante video’s.

U kunt de video-opname ook in HD-kwaliteit bekijken Vimeo

Foto’s van het veertig jarig jubileum