Ook de zevende voorstelling van de oorlogsdocumentaire komt eraan!

Gezien de omstandigheden gaat de vertoning van de documentaire op 19 maart niet door. 

De kaarten blijven geldig. Zodra de omstandigheden zijn gewijzigd zullen wij een nieuwe datum plannen om de documentaire te vertonen. Via deze website en onze facebookpagina informeren wij u. 

‘Overleven in de schaduw van het vliegveld’ blijft volle zalen trekken. We hebben er al zes voorstellingen opzitten en de vraag naar kaartjes houdt nog steeds aan. Daarom hebben we een 7e avond ingelast: op donderdagavond 19 maart vanaf 19.30 uur in De Schakel in Gilze. De toegangskaarten zijn weer voor 2,50 euro te koop bij de gebruikelijke verkoopadressen Novy, Nieuwstraat 111 in Gilze en Bruna, Winkelcentrum De Laverije in Rijen. Novy en Bruna kunnen geen kaarten reserveren!‘Overleven in de schaduw van het vliegveld’ gaat over de Tweede Wereldoorlog in onze vier dorpen. Heemkringleden hebben deze documentaire in de afgelopen anderhalf jaar samengesteld.

In twee keer drie kwartier geven we met foto’s, filmfragmenten, interviews en gesproken woord een beeld van het leven tijdens de oorlog en wat er allemaal voor afschuwelijks gebeurde in ons dorp, onze wijk, onze straat. Ook de kinderen van toen komen aan het woord. BN De Stem noemde het in een artikel een ‘indrukwekkend tijdsdocument’.

Een voorproefje zien? Klik hier voor de trailer.