Laatste tentoonstelling Jaren 60 en open tuinendag

Zondag 2 juni a.s. is de laatste dag dat de tentoonstelling De Jaren 60 van Heemkring Molenheide nog open is. Natuurlijk kunt u op deze Gilze Tuinendag de heemtuin bezichtigen, terwijl ook het Gils Meezingkoor van zich laat horen en Huub Weterings er zijn manden vlecht.
Heemkring Molenheide opent de deuren van ’t Oude Raadhuis in Gilze deze dag om 10.00 uur, de entree is gratis U hebt dan de tijd tot 16.30 uur om de sfeer van de zestiger jaren te proeven en de tuin te bezoeken. Het Gils Meezingkoor is van 14.00 tot 14.45 uur aanwezig om de mooiste meezingers door de heemtuin te laten galmen, waarna de smid aan het werk gaat. Huub Weterings komt in de middag ook weer zijn manden vlechten. Het is tevens de allerlaatste keer dat de film over het fancyfair Gilze en zicht op Rijen getoond wordt.

De tentoonstelling ‘De jaren 60’ heeft ruim twee jaar gelopen en is drukbezocht. Op 2 juni wordt deze expo voor het laatst opengesteld. Maar u kunt, behalve in augustus, elke eerste zondag van de maand van 13.30 tot 16.30 uur terecht in ’t Oude Raadhuis te Gilze voor de doorlopende tentoonstelling en voor het bezichtigen van de prachtige heemtuin. Intussen werkt de heemkring aan een nieuwe tentoonstelling: “Bevrijding en Wederopbouw” die op zondag 3 november geopend zal worden.

Zondag 2 juni 2019 is de tentoonstelling open van 10.00 tot 16.30 uur. De entree is gratis en de koffie en de thee staan klaar. Het bezoekadres is Nieuwstraat 22 te Gilze. Bezoekers met rolstoel of rollator kunnen via de zijingang naar binnen. Groepen kunnen voor een bezoek buiten de openingsuren, via e-mail een afspraak maken: info@heemkringmolenheide.nl .

HvO