75 jaar bevrijding Gilze en Rijen

In het artikel van 15 februari 2019 in BNdeStem is een foutief webadres genoemd van de speciale website over de herdenking en viering van 75 jaar bevrijding Gilze en Rijen. Klik hier om naar deze website te gaan:  www.75jaarvrijheidgilzerijen.n

Op 27 en 28 oktober 2019 is het 75 jaar geleden dat Gilze, Rijen, Hulten en Molenschot werden bevrijd. Als Heemkring zijn wij al een poosje bezig met de voorbereiding van deze herdenking en viering.
Op verzoek van verschillende instanties bekijkt een projectgroep of we voor de periode oktober 2019 tot en met mei 2020 een activiteitenprogramma kunnen samenstellen, waarbij we samen met alle inwoners van de gemeente Gilze en Rijen, overlevenden van de Tweede Wereldoorlog en al diegenen die zich hebben ingezet voor het behouden van die vrijheid, bij deze mijlpaal kunnen stilstaan.
Kijk hier naar de speciaal hiervoor ontwikkelde website