Zilveren speld van Brabants Heem voor Ben Robbers uit Rijen

In onze algemene ledenvergadering van eind januari kreeg Ben Robbers uit Rijen de zilveren erespeld van Brabants Heem opgespeld. Dik verdiend, vinden wij als Heemkring Molenheide. Ben was maar liefst 26 jaar onze penningmeester.

Deskundig, betrokken, altijd ín voor nieuwe projecten en graag bereid om daarbij ons financiële klankbord te zijn. Transparantie had hij steeds hoog in het vaandel staan. Kortom, de juiste man op de juiste plek, ruim een kwarteeuw lang. Tijdens de ledenvergadering nam hij afscheid van deze functie. Maar niet zonder de toezegging dat we hem in de toekomst voor andere activiteiten terugzien. We kijken ernaar uit Ben!

Foto-onderschrift: Ben Robbers krijgt het ereteken van Brabants Heem opgespeld (Foto Ad Vermeulen)