Tentoonstelling De Jaren 60

Op zondag 6 mei a.s. is de nieuwe tentoonstelling onder de naam De Jaren 60 weer open. Heemkring Molenheide opent de deuren van ’t Oude Raadhuis in Gilze om  13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur, zodat iedereen de sfeer van de zestiger jaren kan proeven. De entree is gratis. Het zal heel veel mensen nog aanspreken.
Zij kunnen herinneringen ophalen uit hun jeugd of uit hun Flower Power tijd. Trouwfoto’s uit onze gemeente, paspoppen aangekleed met een trouwjurk en trouwpak, maar ook ook heel veel andere materialen uit de jaren 60 zijn er te zien. Zoals bijvoorbeeld winkelboekjes, serviezen, kleding, doopjurken, baby artikelen. Er zijn verschillende ingerichte hoekjes zoals een schoolhoek, een keuken en een zithoekje. Als u zin hebt kunt u tijdens uw bezoek een plaatje draaien uit de jaren 60 op de platenspeler. Vele mensen uit Gilze zullen zich het Fancy Fair nog wel herinneren, dus kom kijken naar de foto’s en een aantal artikelen die we hiervan hebben. Tevens zal er deze middag wol gespind worden door Jannie.

Zondag 6 mei 2018 is de tentoonstelling open van 13.30 tot 16.30 uur. De entree is gratis en de koffie of de thee staan klaar. Het bezoekadres is Nieuwstraat 22 te Gilze. Bezoekers met rolstoel of rollator kunnen via de zijingang naar binnen. Groepen kunnen voor een bezoek buiten de openingsuren, via e-mail een afspraak maken: info@heemkringmolenheide.nl