Tentoonstelling Spulgoed open

Zondag 3 december bij Heemkring Molenheide

Zondag 3 december is de tentoonstelling ‘Spulgoed, komde gij mee speulen’ van Heemkring Molenheide weer open. Van 13.30 tot 16.30 uur is iedereen welkom in ’t Oude Raadhuis aan de Nieuwstraat 22 in Gilze  De entree is gratis en de expositie is de moeite waard voor het hele gezin, oma en opa incluis.

De tentoonstellingscommissie van Heemkring Molenheide showt speelgoed van voor het jaar 1980. Het is dus speeltuig uit de tijd, voordat het grote digitale tijdperk aanbrak. Het aanbod van de spullen is erg groot en daardoor beleeft de tentoonstelling haar tweede jaar alweer. Dit jaar is er weer ander speelgoed neergezet, dan in 2016.
De bezoekers van de tentoonstelling kunnen naar hartenlust teruggaan naar hun kindertijd en met hun kinderen en kleinkinderen vele herinneringen naar boven laten komen. De entree is gratis en de koffie of thee staat klaar. Het bezoekadres is Nieuwstraat 22 te Gilze.

Bezoekers met rolstoel of rollator kunnen via de zijingang naar binnen. Groepen kunnen voor een bezoek buiten de openingsuren, via e-mail een afspraak maken: secr@heemkringmolenheide.nl .