Gilse kwisser. Zoek je dit?

Gilze is massaal in de ban van de Gilse Kwis. Mogelijk zijn er vragen bij waar je niet direkt een antwoord op hebt. Het zou kunnen zijn dat het antwoord op onze website te vinden is. Speciaal ter gelegenheid van de eerste Gilse Kwis hebben wij een leuke aanbieding voor je. Als je nu kiest voor het jaarlidmaatschap van onze Heemkring krijg je het boek ‘De historische canon van Gilze en Rijen’ cadeau.

Klik hier voor het aanmeldformulier    

Informatie over het boek
Dit bijzondere boek bevat de geschiedenis van de gemeente Gilze en Rijen in 21 korte, vlot leesbare verhalen. Geen volledige geschiedschrijving, maar de meest bijzondere en bepalende feiten en ontwikkelingen uit het verleden op een rij gezet. Van het ene naar het andere punt, als een treinreis door onze geschiedenis. Een kleine 150 foto’s en afbeeldingen, van toen en van nu, maken het geheel nog toegankelijker.