Vrouwen Van Nu bij de Heem

Er was een tentoonstelling van oud speelgoed wat we eerst gingen bezichtigen . Vrouwen van Nu werden weer meisjes van toen bij het zien van al dat oud speelgoed. Mooie poppen serviesjes winkeltjes oude poezie albums met nog een gedichtje geschreven juffrouw Hoppenbrouwers te veel om op te noemen. Toen we daar uitgekeken waren lokte ons het zonnetje naar buiten naar de mooie goed verzorgde bloemen- en kruidentuin met een groot assortiment aan verschillende planten.


Na al dat moois was het tijd voor een lekker bakje koffie met cake gebakken door enkele leden. Ad had nog wat oude attributen uit lang verleden jaren met de vraag of iemand wist wat het was, ik had wel eens van een smeerlap gehoord maar dat het drie betekenissen had wist ik niet. Na de koffie gingen we naar de oude gevangenis van Gilze die nog helemaal in oude staat is.
Ook nog een afdeling met heel veel en allerlei oudheden alles keurig gesorteerd en onderhouden pluimpje voor alle vrijwilligers die dit allemaal onderhouden. Wij kwamen niet uitgekeken Ad, Nolda en Ria niet uit verteld, maar het werd toch tijd om 15.30 uur dat Tine de middag afsloot met een dankwoordje aan de vrijwilligers van de Heem: Ad, Nolda en Ria voor de leuke en interessante middag ze gaf nog een kleine bijdrage voor de Heem bedankte de leden voor de opkomst, het was een mooie middag.

Een Deelneemster