Zondag  5 mei tentoonstelling Jaren 60. Heemtuin gerenoveerd

Op zondag 5 mei a.s. is de voorlaatste dag, dat de tentoonstelling onder de naam De Jaren 60 open is. Maar ook de heemtuin is dan te bezichtigen. Heemkring Molenheide opent de deuren van ’t Oude Raadhuis in Gilze om 13.30 uur, de entree is gratis, en u hebt dan de tijd tot 16.30 uur om de sfeer van de zestiger te proeven en de tuin te bezoeken.
De werkgroep heeft afgelopen winter hard gewerkt om de heemtuin weer mooi te krijgen. Ook hier heeft de buxusmot toegeslagen en moest het een en ander gerenoveerd worden om voor de gasten een frisse tuin te presenteren. Uiteindelijk heeft er een komplete renovatie plaats gevonden, die u zeker eens moet komen zien.

De tentoonstelling ‘De jaren 60’ loopt ten einde. Op zondag 2 juni zal de laatste dag van deze expositie, die ruim twee jaren liep. Daarna zal een nieuwe tentoonstelling opgebouwd worden.

Men kan daarna steeds op de eerste zondag van de maand, behalve augustus, terecht in ’t Oude Raadhuis, want de permanente tentoonstelling in de ‘brandweergarage’ blijft te bezichtigen, evenals de heemtuin.

Zondag 5 mei 2019 is de tentoonstelling open van 13.30 tot 16.30 uur. De entree is gratis en de koffie en de thee staan klaar. Het bezoekadres is Nieuwstraat 22 te Gilze. Bezoekers met rolstoel of rollator kunnen via de zijingang naar binnen. Groepen kunnen voor een bezoek buiten de openingsuren, via e-mail een afspraak maken: info@heemkringmolenheide.nl

HvO

 

terug naar Agenda