Tentoonstelling ‘De jaren 60’ en heemtuin te bezichtigen

Op zondag 5 mei 2019 is onze schitterende heemtuin weer te bezichtigen. Meer dan 200 inheemse planten zijn te bewonderen. De heemtuin is geopend van 13.30 uur tot 16.30 uur.
Ook zijn naast de heemtuin, de afhang en de overige vaste tentoonstellingen ook allemaal te bezichtigen. Het is de moeite waard  om gezellig zondagmiddag te komen kijken naar allerlei nostalgische apparaten en gebruiksvoorwerpen. De entree is gratis en de koffie of thee staat klaar. Bezoekers met rolstoel of rollator kunnen via de zijingang naar binnen.

Bezoekers aan de heemtuin kunnen ook de tentoonstelling ‘De jaren 60’ bezoeken.
Zij kunnen herinneringen ophalen uit hun jeugd of uit hun Flower Power tijd. Trouwfoto’s uit onze gemeente, paspoppen aangekleed met een trouwjurk en trouwpak, maar ook ook heel veel andere materialen uit de jaren 60 zijn er te zien. Zoals bijvoorbeeld winkelboekjes, serviezen, kleding, doopjurken, baby artikelen. Er zijn verschillende ingerichte hoekjes zoals een schoolhoek, een keuken en een zithoekje. Als u zin hebt kunt u tijdens uw bezoek een plaatje draaien uit de jaren 60 op de platenspeler. Vele mensen uit Gilze zullen zich het Fancy Fair nog wel herinneren, dus kom kijken naar de foto’s en een aantal artikelen die we hiervan hebben.

Groepen kunnen voor een bezoek buiten de openingsuren, via e-mail een afspraak maken: info@heemkringmolenheide.nl

 

terug naar Agenda