Tentoonstelling De Jaren 60

Zondag 7 oktober a.s. is de tentoonstelling De jaren 60 van heemkring Molenheide weer geopend. Deze dag zal klokkenmaker Henk Bastiaansen uit Prinsenbeek de bezoekers te woord staan, die vragen hebben over allerhande uurwerken. Ook is de heemtuin te bezichtigen en zijn de vaste tentoonstellingen te bekijken. De entree is gratis.

Elke eerste zondag van de maand van 13.30 uur tot 16.30 uur is de tentoonstelling open. Opa’s en oma’s kunnen hun kleinkinderen meebrengen en bij het bekijken van de vele foto’s en materialen hun kroost vertellen over hun leven zonder mobieltje en computer.

Trouwfoto’s uit onze gemeente, paspoppen aangekleed met een trouwjurk en trouwpak, maar ook andere materialen uit de jaren 60 zijn er te zien. Zoals bijvoorbeeld winkelboekjes, serviezen, kleding, doopjurken en babyartikelen.
Dus aanstaande zondag is Henk Bastiaansen uit Prinsenbeek op het Heemerf. Hij is specialist en reparateur in antieke klokken. Met zijn vakkundigheid kan hij al uw vragen op dat terrein beantwoorden. Dus u mag dit niet missen.

Zondag 7 oktober 2018 is de tentoonstelling open van 13.30 tot 16.30 uur. De entree is gratis en de koffie of de thee staan klaar. Het bezoekadres is Nieuwstraat 22 te Gilze. Bezoekers met rolstoel of rollator kunnen via de zijingang naar binnen. Groepen kunnen voor een bezoek buiten de openingsuren, via e-mail een afspraak maken: info@heemkringmolenheide.nl .