De ‘volgende’ Gilse Kwis komt eraan!

Op zaterdag 22 september 2018 wordt voor de tweede keer de Gilse Kwis gehouden.  Bij de kwisvragen zitten waarschijnlijk weer vragen die over de historie van het dorp gaan. Vorig jaar tijdens de kwis werd de website van onze heemkring zeer veel bezocht. In de tijd tussen 19.00 uur en 23.00 uur had onze website maar liefst 175 bezoekers. In totaliteit zijn er op die avond meer dan 1.000 pagina’s geraadpleegd.
Wil je nog beter voorbereid zijn op deze tweede kwis, wordt dan lid van Heemkring Molenheide en vergroot je kennis. Je kunt lezingen bijwonen, ontvangt ons kwartaalblad De Mulder met verhalen over de geschiedenis en gebeurtenissen uit onze vier dorpen. 1.300 boeken in onze bibliotheek over heemkundige onderwerpen uit onze gemeente en de regio staan voor je klaar om gelezen te worden. Wil je lid worden klik dan hier: lid worden