Bijna 1.000 bezoekers ‘Mee de muziek mee’ Oproep voor oud speelgoed


Speelgoed
Het was een geslaagde tentoonstelling, maar de commissie is weer bezig met een nieuwe expositie op te zetten, die in april open gaat.
Deze keer zal het gaan over speelgoed en dan vooral speeltuig van voor het jaar 1980. De heemkring zoekt dus mensen, die oud speelgoed hebben en die bereid zijn dit een jaar lang uit te lenen voor de nieuwe tentoonstelling, zoals houten speelgoed, blikken speeltuig, eigen gemaakte speeldingetjes, spelletjes, poppen, knuffels enzovoort.

Wilt u speelgoed uitlenen, kunt u contact opnemen met Kees en Ria de Vet, Burg. van Poppelstraat 37 te Gilze. Dit kan ook via een email naar  keesria.devet@home.nl . Er wordt dan door de commissie weer contact met u opgenomen.

Tevens is er nog plaats voor vrijwilligers, die deze tentoonstellingscommissie willen versterken. Als het u leuk lijkt, neem dan via bovenstaand adres contact op met de heemkring.