Agenda

Tentoonstelling ‘Spulgoed, komde gij mee speulen?’

Op zondag 5 november 2017 is onze geweldige Heemtuin te bezichtigen. Ook de tentoonstelling ‘Spulgoed,  komde gij mee speulen?’ is open. Van 13.30 uur tot 16.30 uur bent u van harte welkom in ’t oude Raadhuis, Nieuwstraat 22, Gilze.

Stamboomonderzoek

In november zijn er weer een vrije inloopdagen voor het stamboomonderzoek in ’t Oude Raadhuis aan de Nieuwstraat 22 te Gilze:

maandag 13 november: 19.00 tot 21.00 uur
dinsdag 14 november: 13.30 tot 16.30 uur.

(meer…)

Vrijwilligersavond

Jaarlijks worden de vrijwilligers van onze verenging voor hun inzet bedankt door het bestuur. Dit jaar wordt deze bijeenkomst gehouden op vrijdagavond 24 november. De vrijwilligers worden persoonlijk uitgenodigd voor deze avond.

Tentoonstelling ‘Spulgoed , komde gij mee speulen?’

Op zondag 3 december 2017 is onze geweldige Heemtuin te bezichtigen. Ook de tentoonstelling ‘Spulgoed,  komde gij mee speulen?’ is open. Van 13.30 uur tot 16.30 uur bent u van harte welkom in ’t oude Raadhuis, Nieuwstraat 22, Gilze.

Stamboomonderzoek

In december zijn er weer een vrije inloopdagen voor het stamboomonderzoek in ’t Oude Raadhuis aan de Nieuwstraat 22 te Gilze:

maandag 11 december: 19.00 tot 21.00 uur
dinsdag 12 december: 13.30 tot 16.30 uur
(meer…)

Opening kerststal en lezing

Op deze avond openen wij traditioneel onze kerststal. Aansluitend is er nog een lezing voor de leden van Heemkring Molenheide. Verdere informatie volgt nog

Algemene Ledenvergadering

Op woensdagavond 24 januari houden wij onze Algemene Ledenvergadering. De agenda en relevante stukken ontvangen onze leden via de nieuwsbrief. Verdere informatie volgt nog.

Lezing Honderd jaar algemeen kiesrecht

Voor deze lezing hebben we Corien Prins uit Rijen, hoogleraar Recht en Informatisering aan de Universiteit van Tilburg èn voorzitter van de Wetenschappelijk Raad voor het Regeringsbeleid, bereid gevonden om deze voor ons te verzorgen. Verdere informatie hierover volgt nog.